fbpx

FAQ

Onze Palestijnse Partners bevinden zich in de steden Ramallah, Rawabi, Nablus, Hebron en Gaza City. 

Op de locaties zijn alle nodige voorzieningen, zoals internet en stroom, aanwezig dat nodig is om goed te kunnen functioneren. Bij uitzondering kan er natuurlijk altijd ergens een stroomstoring zijn, net zoals in Nederland.

De Palestijnse markt is voorzien van gekwalificeerde ICT professionals met verschillende (hoge) kennisniveaus die staan te springen om voor jouw bedrijf aan de slag te gaan. Zo ook heeft de Palestijnse Universiteit jaarlijks meer dan 2500 ICT graduates!

Dit heeft geen invloed op de beschikbaarheid. Uit ervaring hebben we gemerkt dat lopende projecten met NL cliënten welke samenwerken met onze ICT Partners in dit soort situaties hiervan geen hinder hebben ondervonden. De continuïteit van de werkzaamheden kan dus gewaarborgd blijven.

De communicatie tussen jou en de gematchte ICT Partner kan verlopen zoals jullie dat willen. Dit wordt tijdens het matchingsproces van te voren goed afgestemd tussen jou en de betreffende ICT Partner. In principe kan de communicatie plaatsvinden per telefoon, e-mail, of een online dienst, zoals Google Meet of Zoom.

Bij PTF is dit mogelijk. Wij matchen gekwalificeerde Palestijnse ICT Service Providers met NL/Europese bedrijven omdat wij geloven dat alle mensen in de wereld recht moeten hebben op dezelfde kansen. Bij PTF dragen we zo bij aan:

  • Vrede en gerechtigheid
  • Partnerschappen voor de doelen
  • Gendergelijkheid
  • Waardig werk en economische groei
  • Industrie, Innovatie en Infrastructuur
  • Verminderde ongelijkheden