fbpx

Onze Werkwijze

Deelnemen met het programma van Programming Their Future gaat in vijf stappen. Deze werkwijze zorgt voor een hoog slagingspercentage. Door bruggen te slaan tussen bedrijven in Nederland en gekwalificeerde Palestijnse ICT bedrijven bieden we beide partijen de mogelijkheid om te profiteren van elkaars sterke punten.

1. Matching

In deze fase maken we de juiste match voor de Palestijnse ICT partners met Nederlandse bedrijven. PTF wijst de juiste ‘match’ van een Palestijnse ICT partner toe op basis van de initiële scope die wordt bepaald door de Sales Executive Manager van PTF en het gesprek met de sourcing organisatie.

2. Onboarding

In samenwerking met de Sales Executive Manager van PTF wordt in deze fase de inhoud van het ICT-vraagstuk verder uitgewerkt met de eindklant en de Palestijnse ICT Partner.

3. Contracten

De SOW (Statement Of Work) wordt opgesteld tussen de Nederlandse eindklant en de Palestijnse ICT partner. Er worden afspraken gemaakt over de output van het project.

4. Operations

In deze fase worden de taken verdeeld en start de samenwerking. Er wordt gewerkt volgens een agile methode, zodat er zo efficiënt mogelijk geopereerd kan worden.

5. Celebrate

We vieren het succes van ieder project. Het PTF team blijft ondersteunen en biedt – waar nodig -support bij een eventueel cultuur of hangende kwestie.