fbpx

Onze Werkwijze

Deelnemen met het programma van Programming Their Future gaat in vijf stappen. Deze werkwijze zorgt voor een hoog slagingspercentage. Door bruggen te slaan tussen bedrijven in Nederland en gekwalificeerde Palestijnse ICT bedrijven bieden we beide partijen de mogelijkheid om te profiteren van elkaars sterke punten.

1. Matching

In deze fase maken we de juiste match voor de Palestijnse ICT partners met Nederlandse bedrijven welke gebaseerd is op de initiële scope en de ICT hulpvraag.

2. Onboarding

In de tweede fase wordt de inhoud van het ICT vraagstuk verder uitgewerkt in samenwerking met de Palestijnse ICT partner en de Nederlandse eindklant.

3. Statement of Work

De SOW (Statement Of Work) wordt opgesteld tussen de Nederlandse eindklant en de Palestijnse ICT partner. Er worden afspraken gemaakt over de output van het project.

4. Operations

In deze fase worden de taken verdeeld en start de samenwerking. Er wordt gewerkt volgens een agile methode, zodat er zo efficiënt mogelijk geopereerd kan worden.

5. Celebrate

We vieren het succes van ieder project. Het PTF team blijft ondersteunen en biedt – waar nodig -support bij een eventueel cultuur of hangende kwestie.