fbpx

Outsourcen in Palestijnse gebieden, hoe zit dat?

Heeft jouw bedrijf echt hulp nodig op het gebied van ICT door gebrek aan mankracht? Of ligt er een heel ingewikkeld vraagstuk waar je hulp bij nodig hebt? Wellicht dat je niet meteen aan Palestijnse gebieden denkt. Zonde, want hier liggen juist mooie kansen! Hoe zit dit dan precies? We vertellen je alles erover in dit blog.

Waarom zijn Palestijnse gebieden vol met hoogopgeleide professionals?

Palestijnse gebieden zitten vol met ICT professionals die vol enthousiasme klaar zitten om aan de slag te gaan. Maar hoe zit het met de exceptionele hoeveelheid kennis ten opzichte van andere landen? 

De software industrie in Palestijnse gebieden leidt namelijk een wereldwijde revolutie op het gebied van smart devices, cloud computing, big data en social media. Dit komt omdat er binnen universiteiten en de defensie industrie nieuwe technologieën op hoog tempo worden, ontwikkelt en in de markt worden gezet. Daarnaast investeert de overheid ook veel in Research en Development waardoor het land een voorsprong heeft op andere landen. 

Studenten krijgen daarnaast goed onderwijs in de Engelse taal wat het werken met buitenlandse bedrijven makkelijker maakt. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Aziatische landen waardoor taal en cultuurverschillen een samenwerking gecompliceerd kan maken.

Heb jij snel ICT hulp nodig? Bereken direct je tarief met ICT outsourcen via PTF!

Waarom outsourcen?

Het outsourcen van ICT werkzaamheden naar Palestijnse gebieden heeft flink wat voordelen. ICT werkzaamheden op eigen bodem uitbesteden is over het algemeen namelijk vrij prijzig. Dit komt natuurlijk door de grote vraag naar ICT hulp in Nederland. Omdat het aanbod aan ICT personeel ook beperkt is, is het steeds lastiger om de hulp te krijgen voor ingewikkeld vraagstukken of simpelweg goede ondersteuning. Dit maakt ICT outsourcen/nearshoren in Palestijnse gebieden heel interessant. 

Lagere kosten en continuïteit

Naast dat je met hoogopgeleid personeel die zich bevinden in het epicentrum van de nieuwste technologieën zaken doet, zijn de kosten ook aanzienlijk lager. Je hebt bijvoorbeeld geen overhead kosten van een kantoorruimte of hardware/software voor je personeel. Daarbij is er ook meer continuïteit doordat er in de weekenden doorgewerkt kan worden. 

Over PTF

Programming Their Future is een ICT-outsourcing platform. Wij helpen bij het leggen van contacten tussen ICT serviceproviders uit Palestijnse gebieden en Nederlandse bedrijven. We zetten een matchingproces op om de juiste partner aan je te verbinden. Door een brug te slaan tussen beide partijen geloven wij in wederzijdse krachtenbundeling en kennisdeling. Zo maakt PTF een positieve impact waarbij er wordt bijgedragen aan Global Development Goals.

De voordelen van je ICT outsourcen via PTF op een rij:

✅ Hoogopgeleid personeel dat klaar voor je staat

✅ Lagere kosten en voordelige prijsafspraken voor langere termijn

✅ Een remote team op afstand

✅ Agile en Scrum professionals

✅ Flexibele werktijden en beschikbaarheid in het weekend

✅ Monitoring van projecten

✅ Directen betrokkenheid en controle

Wil je meer te weten komen? Neem contact met ons op!

Of stuur ons een Whats App berichtje via de de pop-up rechtsonder in je scherm