fbpx

Over PTF

Programming Their Future staat voor impact maken. Samen met Palestijnse gebieden werken we aan wederzijdse krachtenbundeling. Enerzijds helpen we de lokale bevolking aan meer werkgelegenheid en brengen we gelijkheid. Anderzijds brengen we de vraag en het aanbod naar een hoger kennisniveau samen.

“We geloven dat alle mensen recht moeten hebben op dezelfde kansen in het leven.”

Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau

Global Development Goals

Wij geloven dat alle mensen recht moeten hebben op dezelfde kansen in het leven. We denken dat het bouwen van bruggen tussen Europa en conflicterende gebieden de voordelen van vrede zal markeren naar de lokale bevolking. In dit opzicht voldoet PTF aan meer dan 6 doelstellingen van de Global Development Goals, welke staan voor duurzame ontwikkeling en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wanneer je samenwerkt met Palestijnse ICT partners vergroot je dus niet alleen de lokale werkgelegenheid, maar draag je ook bij aan een groter geheel. Je help mee met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).
Een voordeel voor jou, de wereld en voor hen.

Ons verhaal

Op ons kun je rekenen. Net als op onze Palestijnse partners. Door weer en wind. We staan voor je klaar. De hechte relatie die we met iedere individuele partner hebben is bijzonder en juist de cultuurverschillen versterken dat. Start je met Nearshoring samen met ons? Dan zoeken we de perfecte partner die past bij jouw vraagstuk.

Programming Their Future is er voor ondernemers die meer willen dan alleen uitvoeren. We zijn er voor ondernemers die gaan voor hoge kwaliteit, een succesvolle samenwerking en die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze Missie

Het eerste doel van onze stichting is om een ​​brug te slaan tussen bedrijven in Nederland die hun ICT willen outsourcen/nearshoren en hen te verbinden met gekwalificeerde Palestijnse ICT service providers. Ons tweede doel is het creëren van een ecosysteem waarbij de transformatie van kennis centraal staat.

Voor dit programma hebben we besloten ons te concentreren op de Palestijnse gebieden, Gaza en de Westelijke Jordaanoever.