fbpx

Over PTF

Programming Their Future staat voor impact maken. Samen met Palestijnse gebieden werken we aan wederzijdse krachtenbundeling. Enerzijds helpen we de lokale bevolking aan meer werkgelegenheid en brengen we gelijkheid. Anderzijds brengen we de vraag en het aanbod naar een hoger kennisniveau samen.

“’We geloven dat alle mensen recht moeten hebben op dezelfde kansen in het leven.”

Pieter Christiaan van Oranje-Nassau

Global Development Goals

Wij geloven dat alle mensen recht moeten hebben op dezelf- de kansen in het leven. We denken dat het bouwen van brug- gen tussen Europa en conflicterende gebieden de voordelen van vrede zal markeren naar de lokale bevolking. In dit op- zicht voldoet PTF aan meer dan 6 doelstellingen van de Glo- bal Development Goals, welke staan voor duurzame ontwik- keling en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wanneer je samenwerkt met Palestijnse ICT partners vergroot je dus niet alleen de lokale werkgelegenheid, maar draag je ook bij aan een groter geheel. Je help mee met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).
Een voordeel voor jou, de wereld en voor hen.

Ons verhaal

Op ons kun je rekenen. Net als op onze Palestijnse partners. Door weer en wind. We staan voor je klaar. De hechte relatie die we met iedere individuele partner hebben is bijzonder en juist de cultuurverschillen versterken dat. Start je met Nearshoring samen met ons? Dan zoeken we de perfecte

partner die past bij jouw vraagstuk. Programming Their Future is er voor ondernemers die meer willen dan alleen uitvoeren. We zijn er voor ondernemers die gaan voor hoge kwaliteit, een succesvolle samenwerking en die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze Missie

In Palestijnse gebieden is er nog niet altijd gendergelijkheid. De ongelijkheid is vergroot en vrede is niet vanzelfsprekend. Wij verzorgen de Nearshoring met gebieden die groot potentieel hebben. Alle mensen moeten recht hebben op dezelfde kansen in het leven. Progamming Their Future gaat door duurzame ontwikkeling en bouwt bruggen tussen Europa en conflicterende gebieden in Palestina. Maak impact. Een voordeel voor jou, de wereld en voor hen.